OSMANİYE / TOPRAKKALE - Mehmet Cevlani Önal İlkokulu

eTwinning

Ock

Sınıf Öğretmeni Nevriye Koca rehberliğinde 1-B Sınıfı "29 Harf 29 Etkinlik" ve "Masal Treni" adlı eTwinning projelerini uygulamaya başladı. Okuma yazma sürecine velilerin de dahil edilldiği, her harf için farklı etkinliklerin yapıldığı projeyle dersler daha eğlenceli hale getiriliyor.

Ock

2019-2020 Eğitim öğretim yılında Sınıf Öğretmeni Mehmet Bolat rehberliğinde 2-B sınıfı "Şiirimin Dili" ve "Masal Treni" adlı Avrupa ortaklı eTwinning projeleri yürütmeye başladı.

Ock

2018-2019 yılında sınıf öğretmeni Mehmet Bolat ve Gökşen Selvitopu rehberliğinde 1-B ve 1-C sınıfları tarafından yürütülen 6 farklı ülke, 10 öğretmen ve yüzlerce öğrencinin katıldığı "Getting Parents Involved In School" (Ailem Okulda) adlı eTwinning proje hem ulusal hem de Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ock

Okumuz öğretmen, veli ve öğrencilerine yönelik olarak e-güvenlik konusunda bilgilendirme yapıldı.